Elin Wägners Gata 25, 1 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 450 000 kr
Referensnummer
129 991
Boarea
28 kvm
Avgift
2 061 kr/mån
Driftkostnad
408 kr/mån
Såld
2014-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata 25, 1 tr såldes av oss 2014-09-02. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig och härligt solig etta på 28 kvm med stora ljusinsläpp mot den gröna, lummiga innergården. Välplanerade ytor med hall med inbyggd garderobsvägg upp till tak och allrum med tre stora fönster med plats för säng, soffa, soffbord, byrå och matplats. Allrummet är avdelningsbart och här är enkelt att skapa en separat matdel med plats för matbord för 2-3 personer. Lägenheten har också ett litet praktiskt kök med spis, kyl/frys och stort fönster samt badrum med badkar. Bostaden är i behov uppfräschning främst i form av nya tapeter och golv.

Populär, familjär och välskött större förening med Fruängens bästa läge och trevligaste innergård. Här finns garage och parkeringsplatser, flera tvättstugor, lekplatser, boulebana, grillplatser samt festlokal och bastu. Ca fem minuters promenad till tunnelbanan via genvägen runt husknuten. Här trivs grannarna med varandra och bor kvar länge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.