Elin Wägners gata 9 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
55 030
Boarea
71 kvm
Avgift
4 862 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners gata 9 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nytt nytt nytt fast gammalt! Denna 50-talspärla har fått en genomgående ansiktslyftning med nytt kök, nytt badrum (stambytt), nya parkettgolv samt vitmålade väggar och snickerier. Renoveringen är gjord med omsorg och känsla för detaljer. Fina fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor. Balkong med fritt och insynsskyddat söderläge och milsvid utsikt över Stockholms södra förorter.
I föreningen finns alla bekvämligheter såsom garage, parkeringsplatser med eluttag, moderna tvättstugor, boulebana, grillplats, lekplatser, bastu och gemensamhetslokal.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.