Ellen Keys Gata 69, 3 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 140 000 kr
Referensnummer
130 323
Boarea
53 kvm
Avgift
2 546 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Såld
2014-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata 69, 3 tr såldes av oss 2014-08-30. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoveringspärla med stor potential! Ljus och välplanerad tvåa högst upp i huset, utan insyn och med Fruängens förmodligen lägsta månadsavgift. Genomgående lägenhet med trivsamt kök i bra storlek, vardagsrum med originalekparkett med utgång till en härlig och mycket solig södervänd balkong i högt, fritt läge mot föreningens gröna, villaträdgårdsliknande innergård. Nytt, helkaklat badrum med duschväggar av glas, tvättmaskin och rostfri handdukstork, sovrum med lugnt gårdsläge samt rymlig klädkammare. Nya eldragningar i lägenheten gjordes i samband med stambytet 2011. Riktigt centralt läge med mindre än en minuts avstånd till tunnelbanan och Fruängens centrum. Välskött, populär och familjär förening.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.