Ellen Keys Gata 85, 2 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
150 108
Boarea
27 kvm
Avgift
1 726 kr/mån
Driftkostnad
332 kr/mån
Såld
2014-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata 85, 2 tr såldes av oss 2014-02-08. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam etta på två trappor med fransk balkong och supercentralt läge knappt 200 meter från centrum och tunnelbanan. Välplanerad lägenhet utan insyn med hall med två garderober och städskåp, compact living-kök i vitt med fräscha, nyare vitvaror med spis med slät häll, fläkt, micro och stor kyl/frys, badrum med badkar samt vardagsrum med fin originalekparkett och sovalkov för en 120 cm bred säng. Stort vindsförråd om ca 9 kvm. Populär förening i mycket tyst och lugnt läge med vackra fastigheter och välskött, trivsam innergård med många blommor, träd och kuperad naturmark.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.