Ellen Keys Gata 57, 1 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 860 000 kr
Referensnummer
168 692
Boarea
53 kvm
Avgift
3 025 kr/mån
Driftkostnad
414 kr/mån
Såld
2014-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata 57, 1 tr såldes av oss 2014-05-06. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, luftig och fräsch tvåa med låg månadsavgift och genomgående planlösning i suveränt centrumnära läge med knappt en minut till tunnelbana, bussar och butiker. Bostaden är totalrenoverad 2014 och säljes på uppdrag av brf Trådvanten 2. Smakfullt inredd med nya golv, nya tapeter och helt nytt, stilrent kök i vitt med rostfria vitvaror med bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, integrerad diskmaskin och side-by-side-kylfrys. Hall med inbyggda garderober, sovrum mot gården, kaklat badrum med badkar och vardagsrum med balkong i soligt västerläge. Stambytt fastighet med nya eldragningar i lägenheten samt nya 3-glasfönster. Modern brf med välskötta hus och alla stora renoveringar gjorda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.