Ellen Keys Gata 71, 2 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 905 000 kr
Referensnummer
178 254
Boarea
42 kvm
Avgift
2 018 kr/mån
Driftkostnad
313 kr/mån
Såld
2014-05-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata 71, 2 tr såldes av oss 2014-05-13. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor gaveletta med fransk balkong och fönster i tre väderstreck. Låg avgift och supercentralt läge ca 100 meter från centrum och tunnelbanan. Bostaden har en annorlunda, spännande planlösning med hög charmfaktor som normalt inte ses i Fruängen och påminner lite om 30-talslägenheterna på SoFo Södermalm. Funktionellt planerad lägenhet med hall med fem inbyggda garderober. Rymligt badrum med badkar. Vardagsrum med stora fönster, vilket enkelt kan delas av för att skapa ett separat sovrum. Mysigt kök med bevarade originaldetaljer och fin fondtapet med retrokänsla vid matplatsen som rymmer bord för fyra personer. Bostad utan insyn renoverad med ny ekparkett och nytapetserade och nymålade väggar. Stambytt med ny el 2011. Välskött förening med grön, lummig, villaträdgårdsliknande innergård med gräsmatta, blommor, utemöbelgrupper och grillplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.