Ellen Keys Gata 79, 2 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
205 802
Boarea
68 kvm
Avgift
3 267 kr/mån
Driftkostnad
612 kr/mån
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata 79, 2 tr såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam, fräsch och ljus trea på två trappor med Fruängens förmodligen lägsta månadsavgift. Välplanerad med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck. Lägenheten har nylagt ekparkettgolv i sovrummen och nymålade väggar i sovrum och hall. Här finns kök med vita luckor, ekbänkskiva och moderna vitvaror samt matplats för ca fyra personer. Rymligt vardagsrum med fin originalekparkett och utgång till solig balkong sydvästläge med sol så gott som hela dagen, två bra sovrum - ett större och ett mindre samt helkaklat badrum i grått och vitt från 2011 med vit kommod, spegelskåp, högt badrumsskåp, duschvägg av glas, rostfri handdukstork och tvättmaskin. Bostaden har många garderober samt säkerhetsdörr. Ny el och ny elcentral. Centralt läge med mindre än en minuts avstånd till tunnelbanan och Fruängens centrum. Välskött, populär och familjär förening med vacker, trädgårdsliknande innergård med gräsmatta, uteplats och blommor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.