Eva Bonniers Gata 37 / Fruängen / Hägersten

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 819 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eva Bonniers Gata såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Eva Bonniers Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Optimalt planerad fyra högst upp i ljust och fritt läge med nytt kök, bara 5 minuter till T-bana! 2017 skapades en öppen planlösning samtidigt som ett Lyxigt Puustelli kök installerades. Balkong i soligt läge utan insyn. Praktiskt boende med badrum och separat WC. De tre sovrummen ligger i olika delar av lägenheten så både gejmaren, musikälskaren och bokläsaren får ostördheten! Barnvänlig innergård utanför med lekplats, grillmöjlighet och grönska. Här kommer familjen att trivas!

Stor, stabil förening med över 500 lägenheter och låg skuldsättning per kvm. I Fruängens Centrum på några minuters gångväg har du ett stort serviceutbud med bl. a affärer, restauranger och två gym. Här finns även tunnelbanan som tar dig in till Söder på 10 minuter och bussar mot Söderort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.