Kristallvägen 119 / Solberga - Hägersten / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 830 000 kr
Referensnummer
123 781
Boarea
84 kvm
Avgift
4 475 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kristallvägen 119 såldes av oss 2014-09-18. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solberga - Hägersten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna smakfullt renoverade lägenhet med öppen spis och balkong. Genomgående med ljusa väggar och ekparkett samt fönster i två väderstreck,Tre bra sovrum med insynsskyddat läge mot lummig skogsdunge. Nytt vitt kök och nytt badrum med badkar och tvättmaskin. Separat wc. Stambytt. Bra förvaring i i flertalet garderober och klädkammare. Barnvänlig gård och med närhet till Solberga skolan och kommunikationer som E4:an, tunnelbanan vid Telefonplan och pendeltågen i Älvsjö centrum. Här är det bara att flytta in och njuta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.