Lina Sandells Plan 30 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
33 819
Boarea
43 kvm
Avgift
2 854 kr/mån
Driftkostnad
377 kr/mån
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lina Sandells Plan 30 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tuff, yteffektiv och välplanerad tvåa med balkong och spännande planlösning! Renoverad lägenhet med kök i högblankt vitt och svart från 2011 med platsbyggt barbord i massiv ek och med goda förvaringsmöjligheter. Trivsamt vardagsrum med charmigt burspråk, fina ljusinsläpp och utgång till balkong. Stort sovrum med plats för dubbelsäng som också har en modern, bred skjutdörrsgarderob med frostade glasdörrar längs ena väggsidan. Helkaklat badrum med badkar, svart kommod, handdukstork och vädringsfönster. Hall med tre garderober samt säkerhetsdörr. Genomgående fina ekparkettgolv och ljusa väggar. Perfekt boende för en eller två personer!

Trivsam, större förening nära tunnelbanan och Fruängen Centrum med alla bekvämligheter såsom bredband, garage, parkeringsplatser, flera tvättstugor, grillplats, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter och mysig, grön gård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.