Pilgrimsvägen 70 / Aspudden / Hägersten / STOCKHOLM

Charmigt och kvadratsmart högst upp!

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 485 kr/mån
Driftkostnad
470 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pilgrimsvägen såldes av oss 2016-05-31. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Pilgrimsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aspudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i denna 1910-talsfastighet i grönskande Aspudden finner ni denna kvadratsmarta och charmiga etta med kakelugn. Fräscht renoverat och stilfullt kök med full maskinell utrustning och gott om plats för matbord. Allrummet erbjuder plats för soffgrupp samt sovplats och riklig förvaring i hela fyra garderober. Föreningen har en grönskande gård med möbler och lekplats mot en lugn gata. På ett par minuter når man tunnelbanans röda linje och tar sig in till centrala Stockholm på endast 12 minuter. Bostaden ligger i härligt västerläge och badar i ljus från stora fönster. Hiss finns. Måste upplevas! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration