Slalomvägen 44 / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 050 000 kr
Referensnummer
124 875
Boarea
53 kvm
Avgift
2 988 kr/mån
Driftkostnad
280 kr/mån
Såld
2014-02-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slalomvägen 44 såldes av oss 2014-02-10. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägersten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På eftersökt adress i hjärtat av Hägersten hittar vi denna toppfräscha och ostört belägna lägenhet om 53 inbjudande kvm med balkong mot lummig bakgård. Nytt fullutrustat kök 2013, stambytt helkaklat duschrum samt ljusa och moderna ytskikt med goda förvaringsmöjligheter.
Närhet till grönområden, Mälaren, utomhusbad och Västertorpshallen. Bra kommunikationer med endast 200 meter till Hägerstensåsens t-bana. Här bor ni i en förening med de stora renoveringarna bakom sig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.