Tellusborgsvägen 41 / Midsommarkransen / Hägersten

Ljus tvåa med solig balkong

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 384 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tellusborgsvägen såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Tellusborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa i underbara Midsommarkransen. Genomgående planlösning med tidstypiska vackra 1940-talsdetaljer som fönsterbänkar i sten och fönster i original. Vardagsrum med stort fönsterparti som ingiver en ljus och luftig atmosfär. Glasad balkongdörr ut till balkong i västläge. Rogivande sovrum mot grönskande innergård. Här finns närhet till natur och härliga promenadstråk samt flertalet restauranger, caféer och butiker. Här bor du med optimala kommunikationsmöjligheter med busshållplats precis utanför huset som tar dig till Liljeholmen på några minuter, samt kort promenad till både Midsommarkransens och Aspuddens tunnelbana. Stabil förening med låga avgifter. Till bostaden disponeras ett stort vindsförråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Midsommarkransen

Att bo i Midsommarkransen

Ett mysigt område nära stan och natur

Midsommarkransen är ett populärt och mycket expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett omtyckt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna.

Blandad bebyggelse

Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur som exempelvis den lummiga Svandammsparken och bostäderna är en blandning av lägenheter och villor.

Service i området

I området finns flertalet restauranger och uteserveringar. Midsommarkransen är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer med lekparker och plaskdamm samt förskolor, grundskolor och ett gymnasium. I centrum finns ett gott utbud av charmiga småbutiker, designbutiker och mataffärer. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar.

Välkommen till din lokala mäklare i Midsommarkransen!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.