Tellusborgsvägen 41

Tellusborgsvägen 41

Slutpris

3 000 000 kr


Midsommarkransen— Hägersten

Tellusborgsvägen 41


Slutpris
3 000 000 kr

Midsommarkransen— Hägersten

Ljus tvåa med solig balkong

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa i underbara Midsommarkransen. Genomgående planlösning med tidstypiska vackra 1940-talsdetaljer som fönsterbänkar i sten och fönster i original. Vardagsrum med stort fönsterparti som ingiver en ljus och luftig atmosfär. Glasad balkongdörr ut till balkong i västläge. Rogivande sovrum mot grönskande innergård. Här finns närhet till natur och härliga promenadstråk samt flertalet restauranger, caféer och butiker. Här bor du med optimala kommunikationsmöjligheter med busshållplats precis utanför huset som tar dig till Liljeholmen på några minuter, samt kort promenad till både Midsommarkransens och Aspuddens tunnelbana. Stabil förening med låga avgifter. Till bostaden disponeras ett stort vindsförråd.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 384 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.