Idunvägen 18, 1 tr / Centrala Haninge / Handen / Haninge

Välaktad 2:a plan 1

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
93 355
Boarea
60 kvm
Avgift
3 694 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idunvägen såldes av oss 2014-11-05. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Idunvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Haninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Extremt välhållen lägenhet på plan 1 med optimalt läge i väderstreck! Lägenheten har fönster åt två håll, sovrum med morgonsol i öster och vardagsrum jämte balkong med kvällssol i väster. Helkaklat badrum med fönster, klinkergolv, badkar och tvättmaskin. Ljust och trivsamt kök med utbytta luckor. Praktiskt kapprum invid entrén. Öppen och vänlig innergård med sittmöbler och lekplats. Brf Runstenen är en stabil förening med låga avgifter och med attraktivt centrumnära läge. Till Busshållplatsen är det 50 m (bussar till Port 73 och Ica Maxi). Det är kort gångväg till Haninge Centrum och pendeltåg station, ca 550 meter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.