Malmvägen 20 / Handen centralt / Handen / Haninge

Radhus vid Haninge Centrum

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
109 950
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
36 959 kr/år
Tomtarea
276 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Malmvägen 20 såldes av oss 2014-02-21. Se alla våra försäljningar i Handen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt tillfälle! Oerhört centralt beläget radhus med kort gångavstånd till Haninge Centrum och pendeltåg, nära även till hållplats, dagis, skolor och kulturhus. Ett oerhört välaktat och väl underhållet hus med fina detaljer. En enda ägare alltsedan huset uppfördes. Skyddat läge på återvändsgata med egen carport på tomten. Underbar liten trädgårdstomt med två uteplatser. Välskött gårdssida direkt i söder. Entréplan med kök/matplats, gäst-wc och stort delbart vardagsrum med murad öppen spis. Överplan med badrum, delbart allrum och och två sovrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.