Odenvägen 10 / Handen centralt / Handen / Haninge

Fin gavel 4:a nära Haninge Centrum

Slutpris
1 660 000 kr
Referensnummer
142 153
Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 073 kr/mån
Driftkostnad
375 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus i 3 plan
Såld
2014-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odenvägen 10 såldes av oss 2014-09-11. Se alla våra försäljningar i Handen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett enastående tillfälle att förvärva 4 rums lägenhet med Handens kanske bästa läge! Här njuter man av omgivande grönska och parkmark och med Haninge Centrum och pendeltågstation inom kort promenadavstånd. En mycket ljus och fin gavellägenhet på tre trappor, med fönster som vetter åt tre håll. Nyare golv i alla rum, vissa rum är omtapetserade, köket delvis renoverat. Planlösningen är riktigt bra, här är det lätt att trivas! Lägenheten ligger i ett lugnt område med bra grannar och med Kulturhuset helt nära. Det är kort avstånd till Haninge Centrum (ca 250 m), pendeltåg (ca 400 m) och bussar (ca 300 m) samt till Rudans friluftsområde och Rudansjön! Gångavstånd till flera skolor samt friskolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.