Vallavägen 147, 1 tr / Handen / Haninge

Fräsch 2,5:a 1 trappa

Slutpris
1 445 000 kr
Referensnummer
32 420
Boarea
71 kvm
Avgift
4 303 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
3 våningar + källare
Såld
2014-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen 147, 1 tr såldes av oss 2014-10-23. Se alla våra försäljningar i Handen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fin 2:a, som omgjorts till 2,5:a, 1 trappa i hus med mycket bra läge! Fastigheten ligger bortom parkering och bilvägar, vilket innebär lugn och trygg bomiljö och med grönska på bägge sidor. Innergården invid entrén har parksoffa, grill och lekhörna och uppvuxet träd. Lägenhetens baksida, där balkongen finns, vetter mot parkmark och stora gräsplaner. Nästan hela lägenheten är ommålad. Badrummet är delvis renoverat med bla massagedusch. Fräscht och renoverat kök med stor matplats. Balkong och kök har morgonsol. Klädkammare omgjord till liten sovkammare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.