Behållare Behållare

Hässelby, Stockholm

Referensnummer
458 744
Boarea/biarea
146/48 kvm

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Hässelby Södra Villastad

Trevligt bostadsområde nära till Mälaren, natur och grönska.
Missa inte att ta mysiga promenader vid Riddersviks gård, en vacker herrgård från mitten av 1700-talet. Omgivningen där står för skön avkoppling i form av härliga stråk utmed vattnet. Vid Tempeludden anordnas traditionellt midsommar- samt valborgsmässofirande.

Fördelar med området

Bussar Parker/Grönområden Liv i rörelse Växande område Nära flygplats Hundvänligt Sport och friluftsliv

Nöje och shopping

Affärer finns i Hässelby Gård, Hässelby Strand och Åkermyntans Centrum finns bra utbud av butiker. Restauranger finns på flera ställen i hela Hässelby. I närheten finns Vällingby C med stort utbud med bio, affärer och restauranger. Går även snabbt att åka till Barkarby handelsplats där man finner allt från Ikea till Barkarby outlet. Här har man även närhet av Bromma Blocks, som erbjuder ett 70 tal butiker/restauranger och fik.

Sport och fritid

Hässelbyhallen finns i området, de är en fullstor idrottshall med läktare och motionsrum. Finns ytterligare en idrottshall vid Smedhagskolan, Smedshagshallen. Inte långt bort finns golfbanan Hässelby golf, en niohålsbana, som även har en omtyckt Driving Range.
Hela Hässelby har trevliga cykel och promenadstråk. Längst Mälarens sjökust finns båtplatser och uppskattade bad Maltesholmsbadet, Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. För båtägare finns flera båtklubbar på gångavstånd.

Kommunikation

I området finns busslinjer mot Backlura, Spånga Vällingby, Jakobsberg station och Kista.
Vissa av dessa linjer ansluter till goda kommunikationer i form av pendeltåg eller tunnelbana.

Skolor och barnomsorg

Hässelby Villastads skola årskurs F-9, Smedshagsskolan, årskurs F-9, Maltesholmsskolan F-6, Internationella Engelska Skolan, åk 4-9. Förskola/ barnomsorg: Flera kommunala och privata daghem finns i området, bl a Framtidsfolket AB och Pysslingen AB.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren