Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Lövsta Allé—

Hässelby—

Stockholm




Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm


Förberedd försäljning

Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm

🏡 Ljus och Inbjudande Trea på Toppläge: Ett Hem där Design Möter Bekvämlighet

🏡 UpptĂ€ck en bostad som sĂ€tter en ny standard för bekvĂ€mt boende, dĂ€r varje detalj Ă€r noga utvald för att berika din vardag. Denna ljusa trea om 59 kvm, belĂ€gen pĂ„ husets högsta vĂ„ning, erbjuder inte bara en fantastisk utsikt utan ocksĂ„ en oövertrĂ€ffad kĂ€nsla av privatliv och lugn.

🌞 FrĂ„n den vĂ€lkomnande entrĂ©n öppnar sig ett hem fyllt av naturligt ljus tack vare lĂ€genhetens generösa fönsterpartier och den optimala placeringen. Det öppna vardagsrummet blir snabbt hemmets hjĂ€rta, dĂ€r livet levs och minnen skapas. HĂ€r finns gott om utrymme för bĂ„de avkoppling och social samvaro, förstĂ€rkt av den direkta tillgĂ„ngen till den inglasade balkongen i sydvĂ€st. Balkongen blir din privata oas dĂ€r solen bjuder in till avkoppling och umgĂ€nge frĂ„n lunch till kvĂ€llens slut.

🍮 Köket Ă€r en dröm för den matlagningsintresserade, dĂ€r nyligen genomförda uppdateringar i design och funktion gör varje mĂ„ltidsförberedelse till ett rent nöje. Modern utrustning och genomtĂ€nkta arbetsytor möjliggör smidig matlagning och erbjuder samtidigt en naturlig mötesplats i hemmets centrum.

🛌 Sovrummet Ă€r din tillflyktsort för lugn och Ă„terhĂ€mtning, med gott om plats för förvaring och en inredning som speglar harmoni och avkoppling. Det extra rummet anpassar sig enkelt efter dina behov – som barnrum, gĂ€strum eller arbetsrum, med skrĂ€ddarsydda lösningar som förenklar din vardag.

🛁 Badrummet kombinerar estetik med praktiska lösningar, dĂ€r stilrent klinker och kakel möter moderna bekvĂ€mligheter som golvvĂ€rme och en effektiv tvĂ€ttsektion.

🌳 Fastigheten, fĂ€rdigstĂ€lld 2017-2018, Ă€r en del av en vĂ€lskött förening dĂ€r mycket Ă€r inkluderat i avgiften, sĂ„som vĂ€rme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrĂ€ttstillĂ€ggsförsĂ€kring, och ett praktiskt kĂ€llarförrĂ„d. Det lugna lĂ€get i HĂ€sselby flankeras av grönomrĂ„den och nĂ€rhet till all tĂ€nkbar service – frĂ„n förskolor till shopping – allt inom bekvĂ€mt gĂ„ngavstĂ„nd.

🔑 Ditt nya hem pĂ„ HundlokegrĂ€n 26 Ă€r mer Ă€n bara en bostad; det Ă€r en plats dĂ€r design och funktionalitet möts för att skapa en unik boendeupplevelse. Varmt vĂ€lkommen pĂ„ visning och ta steget in i ett hem dĂ€r varje dag blir lite enklare och mycket vackrare.


Referensnummer
587 054
Boarea
59 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring .

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.