Aprikosgatan 33, 4 tr / Hässelby Strand / Hässelby / Stockholm

Slutpris
1 935 000 kr
Referensnummer
32 137
Boarea
89 kvm
Avgift
5 138 kr/mån
Såld
2014-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Aprikosgatan 33, 4 tr såldes av oss 2014-10-09. Se alla våra försäljningar i Hässelby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilfulla och välplanerade gavel 4:a om 89 m². Hiss finns. Populär och välskött förening med många faciliteter. Två balkonger. Mälarutsikt från ena balkongen. Smakfullt kök med integrerade vitvaror och goda arbetsytor. Tre rymliga sovrum och vardagsrum. Stambytt helkaklat badrum med separat gäst-wc. Klädkammare. Utmärkt läge endast ca 350 meter till T-bana, bussar, service och butiker. Mycket lugnt beläget med ett stenkast till både förskolor och skolor. Promenadavstånd till härliga Grimsta Naturreservat med motionsspår och vackra promenadstråk längs Mälaren, småbåtshamnar, badplatser, minigolf och fiske.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.