Krypljungsgränd 7 / Hässelby Villastad / Hässelby / Stockholm

Stort och mycket välskött hus med garage. 7 rok, totalt 223 kvm!

Slutpris
5 975 000 kr
Boarea/biarea
201/22 kvm
Driftkostnad
47 600 kr/år
Tomtarea
461 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-04-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Krypljungsgränd såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Krypljungsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort och mycket välskött hus med garage. 7 rok, Boa 201 kvm + biyta 22 kvm. Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga. Flera härligt stora och generösa sällskapsrum för umgänge i alla generationer.
Genomgående i mycket bra skick både in och utvändigt. Fräscha och påkostade badrum och relaxavdelning, bastu, braskamin, allrum, pingis/hobbyrum, stor balkong, flera generösa uteplatser.
Fint rymligt kök med bra och ljusa arbetsytor samt en rejäl matplats. Rymligt delbart vardagsrum med braskamin och plats för både soffhörnan och matsalsmöbel där stora fönsterparter släpper in mycket ljus. Praktisk och rymlig groventré / tvättstuga med generös förvaring samt dusch för leriga barn eller hundar. På övre plan finns 3 bra sovrum, allrum, stor balkong och ett fräscht helkaklat badrum från 2012. Suterrängplanet inrymmer ett stort allrum där pingisbordet väl ryms, ett stort sovrum, ett exklusivt stort badrum med bastu och bubbelbadkar och relaxavdelning från 2013.
Högt soligt och insynsskyddat läge. Trevlig trädgårdstomt med plommon- och äppelträd samt flera fina uteplatser.
På entrésidan av huset finns en stor trädäckad uteplats med soligt söderläge. Här finns gott om plats för både grill och möbelgrupper. Uteplatsen närmast huset har tak och delen mot trädgården är utan. Här flödar kvällssolen. På baksidan mot allmänningen finns ytterligare en uteplats med en platsbyggd grill.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hässelby Norra Villastad

Perfekt för familjen då detta område främst har villor och radhus. Trevligt och barnvänligt område. Här är det gott om vackra grönområden och promenadstråk.

Shopping

Hässelbys affärer finner du i Åkermyntan, i Hässelby Strand och Gård. Vill man storhandla är de inte många minuters bilfärd från stormarknadsområdet Vinsta med stora Coop och Willys eller Vällingby Centrum. För ytterligare utbud finns närliggande Vällingby Centrum och Kista galleria. Inte för att glömma Barkarby handelsplats sitt imponerande mängd kläd, möbel, matvarubutiker. Exempelvis Ikea och Barkarby Outlet.

Vacker natur runt hörnet

Med naturen runt hörnet har du alltid fina områden att promenera i. Hässelby har inte långt ifrån vackra Mälaren. Hässelby har en 9-håls golfbana med tillhörande golfklubb och café. Denna är belägen i Lövsta. I detta område finns även ett båtsällskap. I Hässelby Strand/ Gård finner du träningsanläggningar och gym.

Buss till både tåg och tunnelbana

Från Hässelby Norra villastad finns de bussar som snabbt går till Spånga som har pendeltåg eller till Hässelby Strand där tunnelbanans gröna linje går.

Familjeliv

I Hässelby finns flertalet skolor och förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.