Småstuguvägen 12 / Hässelby Södra Villastad / Hässelby / Stockholm

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
122 878
Boarea/biarea
136/2 kvm
Driftkostnad
36 800 kr/år
Tomtarea
382 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Småstuguvägen 12 såldes av oss 2014-08-31. Se alla våra försäljningar i Hässelby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Södra Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina och välplanerade villa om totalt 138 kvm med tidstypisk 60-talsarkitektur som varsamt renoverats till modernare standard. Fyra sovrum på övre plan. Altan om ca 25 kvm med soligt sydvästläge som angränsar mot Riddersviks park. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i två vädersträck samt öppen spis. Nya ytskick i sovrum och vardagsrum. 3 -glasfönster, Luft-värmepump. Stort garage & p-plats för två bilar. Fiberanslutning finns.
Från huset har du nära till både förskolor och skolor. Goda kommunikationer ansluter med tunnelbana och pendeltåg. I Åkermyntans Centrum finns närservice som mataffärer, apotek mm. Huset är besiktigat innan visning och säljaren kommer att teckna försäkring mot dolda fel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.