Snårvindevägen 111

Snårvindevägen 111

Slutpris

4 650 000 kr


Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Snårvindevägen 111


Slutpris
4 650 000 kr

Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Varmt välkommen till detta attraktiva friköpta radhus i Hässelby med en boyta på 118kvm!
På husets entréplan finns tilltagna ytor mellan de stilrena, moderna köket och matplats/vardagsrum - här får du plats med ett större sällskap för härliga middagsbjudningar öppen social del mot de ljusa vardagsrummet.
Här finns utgång till husets uteplats. Med sin rofyllda, naturnära uteplats kan du njuta av lugnet hela dagen och med den insynsskyddade tomten på baksidan som erbjuder de lilla extra. Här kan du koppla av i varma bubbelbadet som är placerat på trädäcket där de finns plats för en mysig loungegrupp.

Övervåningen finner du tre sovrum var av två större med plats för master bed och bra utrymme för garderob och förvaring. Ett mindre som är perfekt för att ha som hemmakontor/sovrum. På övervåningen finns också ett mindre förråd/klädkammare. Här finns ett stort nytt stilrent, helkaklat badrum med värmegolv i harmoniska färger. Badrummet erbjuder både bubbelbadkar och duschhörna med lyxig duschsil.

Huset ligger i ett mycket barnvänligt område, små bra lekplaster runt husknuten.Bara en kort promenad från flertalet skolor och förskolor. Här bor du med nära till mycket, några minuter gångavstånd till Åkermyntans Centrum, 10min bort har du Vällingby Centrum samt ett stenkast från härlig natur och Mälaren.

Vänligen kontakta mäklaren för visning!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
44 270 kr/år
Tomtarea
161 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-03

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Snårvindevägen såldes av oss 2021-04-03. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Snårvindevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.