Björknäsbacken 15 / Herräng / Norrtälje

Vacker Roslagsgård

Slutpris
3 280 000 kr
Referensnummer
153 735
Boarea
280 kvm
Objekttyp
Hästgård
Såld
2014-02-12
Bostaden är såld!

Denna gård på Björknäsbacken 15 såldes av oss 2014-02-12. Se alla våra försäljningar i Herräng

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herräng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Roslagsgård om 27,1 Ha med vackra och rogivande omgivningar och hästhagar intill mangårdsbyggnaden. Tillfälle för dig som söker lugn och livskvalitet.
Representativt och välrenoverat hus från förra sekelskiftet med ståtliga kakelugnar, vackra trägolv och extra takhöjd. Goda möjligheter för egen företagare med affärslokal om 95 kvm i varje plan belägen intill vägen. Passande som kursgård eller pensionat. Möjlighet till småviltsjakt. Fiskerätt i 2 sjöar.
En mycket vacker gård till ett fantastiskt pris.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.