Behållare Behållare

Stuvsta, Huddinge

Referensnummer
256 615
Boarea/biarea
101/37 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Stuvsta

En av Huddinges populäraste områden som ligger med promenadavstånd till alla de bekvämligheter vardagen och fritiden fylls av. Ett flertal skolor och förskolor finns i området och här finns även Stuvsta C med sitt charmiga lilla centrum.

Fördelar med området

Parker/Grönområden Tågstation Bussar Hundvänligt Orientering Lugnt Barnvänligt Motionsspår Sport och friluftsliv Restauranger Tryggt Lätt att parkera bilen Cykelstigar (mtb) Butiksgata/köpcentrum Landsbygd

Affärer och restauranger

Från bostaden promenerar man till Stuvsta Centrum där bl.a. apotek, mataffär (8-22), bank, vårdcentral, konditori, P-tåg, busstation mm finns. I området finns också pizzeria och en populär restaurang som har både lunch och kvällsservering med bl a uppskattade tapas kvällar.

Natur och fritid

I området ligger Långsjön som på många sätt är en mycket populär sjö. Långfärdsskridskoåkning, skidåkning, kajakpaddling, bad och sportfiske är exempel på hur sjön nyttjas. För den som är intresserad av att fiska finns många fiskarter i sjön som t.ex. gädda, abborre, mört, sarv, ruda, sutare, gös samt även fjällkarp och spegelkarp. Kräftor finns också. I sjön häckar bl.a. knölsvan, skäggdopping, sothöna och den mindre allmänna rörhönan. Ofta ses även skrattmås, fiskmås, gråtrut och silltrut. Sedan 1993 råder förbud mot motorbåtar i sjön. För den som gillar att jogga finns en motionsslinga med elljus i närheten.

Kommunikation

Från Stuvsta station till Stockholm central tar det endast 13 minuter med pendeltåg. Vill man åka bil tar man sig enkelt ut på E4:an söder eller norr ut. Med bil tar det ca 15 innan man är inne i centrala Stockholm och till Södertälje centrum på 20 min.

Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området som exempelvis Kräpplaskolan, Kungsklippeskolan och Snättringeskolan. Källbrinksskolan ligger också i närheten där det även finns högstadium

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.