Postbacken 5

Postbacken 5

Slutpris

7 730 000 kr


Vistaberg— Huddinge

Postbacken 5


Slutpris
7 730 000 kr

Vistaberg— Huddinge

Högt och fritt läge med plats för den stora familjen i barnvänliga Vistaberg.

Villa Postbacken erbjuder ett högt och lugnt läge för dig som behöver stora ytor och många rum. Underbar terrass där du kan duka upp för grillkväll med vänner och familj. Huset som uppfördes på 50-talet har genom åren renoverats omsorgsfullt och tidstypiska detaljer har bevarats.

Entréplanet erbjuder en generös hall, allrum/sovrum, rymlig tvättstuga med dusch, snickarverkstad och gott om förvaringsmöjligheter. För dig som behöver ett separat kontor är allrummet perfekt.

Mellanplanet rymmer vardagsrum och kök med öppen planlösning och fönster i tre väderstreck. Här finns gott om plats och du kan bjuda in till trevliga middagar, njuta av den öppna spisen och kliva rakt ut till terrassen. Finns behov av ytterligare ett sovrum kan vardagsrummet naturligt delas av. Även en separat wc samt ett biorum finns på detta plan.

Övre planet rymmer tre sovrum varav ett "master bedroom”, ett helkaklat badrum med bubbelbadkar samt en möblerbar trapphall.

Den härliga trädgården men framför allt terrassen är svårslagen. Gräsytor bjuder in till lek för både små och stora familjemedlemmar och växthuset får den odlingsintresserade att njuta. Området erbjuder närhet till natur och strövområden, förskolor, skolor och kommunikationer. Här kommer hela familjen att trivas många år framöver.

Välkomna till Postbacken 5!


Boarea/biarea
185/20 kvm
Driftkostnad
42 959 kr/år
Tomtarea
1 111 kvm
Rum
6 rum (5-7 sovrum)
Såld
2021-09-28

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Postbacken såldes av oss 2021-09-28. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Postbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.