Behållare Behållare
Koll på ekonomin
Dela

Huddinge

Referensnummer
453 349
Boarea/biarea
121/123 kvm

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Fullersta

Fullersta är ett äldre fridfullt villaområde och Huddinges kulturella centrum med gångavstånd till Huddinge Centrum och till Gömmarens naturreservat. Fullerstas historia och nutid är nära kopplat till Fullersta Gård.

Fördelar med området

Parker/Grönområden Tryggt Tågstation Motionsspår Lugnt Restauranger Bussar Hundvänligt Cykelstigar (mtb) Ridning Lätt att parkera bilen Barnvänligt Caféer

Shopping

Det är gångavstånd till Huddinge Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och servicefunktioner. Fullersta Gård är ett konstcentrum och har utställningar, konstpedagogisk verksamhet, café och föreläsningar.

Sport och fritid

Boende i Fullersta har även gångavstånd till Källbrinks idrottsplats med ett utbud av motionsaktiviteter, bad, m.m. Intill Källbrinks IP hittar man mysiga Cafe Nytorp som ligger precis vid skogen och är perfekt att kombinera med en utflykt, skogspromenad eller cykeltur. I Fullersta parken (där Fullersta Gård ligger) finns en omtyckt lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat med promenad- och naturupplevelser, Fullersta Kvarn m.m.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta via Centrum med pendeltåg till Stockholm C (16 minuter) och buss till Högdalen (T-bana).

Familjeliv

Fullersta har flera förskolor, två grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
 • Fråga ställd av Jeanette den 23 januari
  Hej! Vi undrar vad som gömmer sig bakom annonsen med nr: 453 349 villa Huddinge? Går det att få mer info? Med vänlig hälsning, Jeanette o Olle Lundberg
  Svar från Titti Niesen
  Hej Björkvägen 22 Fullersta ska säljas i mars april. Jag behåller era uppgifter och ser hur långt ni hunnit i ert bostadssökande när det blir dags. Hojta till om ni behöver hjälp med värdering lånelöfte etc. Trevlig helg. Mvh Titti Mäklarhuset
 • Fråga ställd av Katrin Elise den 21 januari
  Hej Titti! Hoppas du mår bra. Vi letar efter hus i Huddinge med Max budget 6,6 milj Har du några kommande hus i den prisklassen eller under? :)
  Svar från Titti Niesen
  {SMS_1} milj det är allt. Sandtäppevägen 15. Trevlig helg. Mvh Titti
Tips & inspiration