Björkvägen 22

Björkvägen 22


Fullersta— Huddinge

Björkvägen 22



Fullersta— Huddinge

Idylliskt läge i hjärtat av Fullersta

Villa belägen på en av de mest trivsamma adresserna i Fullersta och det är ingen tillfällighet att familjer bor här i generationer. Husets centrala men lugna läge erbjuder gångavstånd till Huddinge C, natur och barnomsorg och passar stora som små familjemedlemmar. Sist men inte minst låga driftskostnader via solpaneler och bergvärme.

Huset är perfekt för alla åldrar och för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån finns gott om plats för att skapa ett hemmakontor. För dig som väljer att hyra ut uthyrnings delen finns en egen ingång från trädgården och dessutom en egen uteplats.

Husets generösa ytor om 264 kvm är fördelade på två plan, uthyrnings delen samt inbyggt garage.
När du kommer upp på övre planet möts du av ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier, öppen spis och utgång till trädgården. I anslutning till rummet finns ett luftigt kök med gott om arbetsytor och förvaring, köket har en speciell känsla med fönster i två väderstreck och utgång till en terrass med pergola. Här spenderas gärna grillkvällarna. På detta plan finns även tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum med både badkar och separat dusch.

Entré med generös hall och gott om förvaring. Hela planet rymmer bastu, dusch, allrum, trapphall med ingång till garaget, klädkammare och matkällare.
Uthyrnings delen om 42 kvm med både kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum samt badrum.

Tomten är helt underbar med både plana samt lätt sluttande delar. Grusgångar, rabatter, uteplatser och ett träd perfekt för att hänga upp gungor i.

Inom gångavstånd finns förskolor, Stenmoskolan samt populära Källbrinksskolan.

Välkomna till Björkvägen 22.


Boarea/biarea
157/107 kvm
Driftkostnad
37 695 kr/år
Tomtarea
1 086 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-07

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Björkvägen såldes av oss 2021-06-07. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Björkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.