Ågestavägen 122 / Högmora / Huddinge

Boende för den stora familjen eller egen företagaren.

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
104/36 kvm
Driftkostnad
49 664 kr/år
Tomtarea
2 675 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Ågestavägen såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ågestavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högmora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt boende med många möjligheter nu eller i framtiden. Vill du jobba hemifrån, är du i behov av stora uppställningsytor för fordon eller hyra ut delar av ditt boende? Huvudbyggnaden är i två plan om totalt 140 kvm, garage/attefallshus om 25 kvm + loft förberett för kök och dusch, gäststuga om fullt inrett 21 kvm och ett enklare förråd. Den stora insynskyddade terrassen på husets baksida är perfekt för lata sommardagar. Byggnaderna är genomgående mycket fint skick och har renoverats och moderniserats de senaste 10 åren. Friköpt tomt om 2 675 kvm. Välkommen till Ågestavägen 122.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Högmora - granne med naturen

Högmora är underbart beläget, omgiven av skog och grönska med närhet till badsjö och härliga strövområden. Här finns närhet till såväl Huddinge centrum sp, Farsta Centrum. Området ligger mellan sjön Magelungen och Trehörningen, båda två möjliga att vandra runt. Området är sedan början ett fritidshusområde men har de senaste åren gått över till permanentbostäder med välplanerade, moderna nyproduktioner som anpassats till miljön och omgivningen.

Skolor och barnomsorg

I Myrängen finns närmaste skola, Myrängsskolan med åk F-3 (friskola), och närmare Huddinge C ligger flera grundskolor samt gymnasieskolor.

Kommunikation

Buss 742 passerar på Ågestavägen mellan Huddinge C och Farsta strand. Även Stuvsta ligger i närheten med infartsparkering, där du når city på 13 min med pendeltåg.

Affärer och restauranger

Nära till Huddinge centrums rika utbud av butiker och restauranger samt stor mataffär i korsningen Ågestavägen/ Huddingevägen.

Kultur och nöjen

Nära till Huddinge centrums rika utbud av kultur och nöje. Till centrala Stockholm tar det 20 min med bil.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.