Badstrandsvägen 13 / Snättringe / Huddinge

Härligt hus med närhet till grönområden och ett otroligt läge vid Långsjön!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea/biarea
98/62 kvm
Driftkostnad
34 808 kr/år
Totalareal
910 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Badstrandsvägen såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Badstrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det en villa till salu i närheten av det populära promenadstråket Långsjön! Fastigheten är en suterrängvilla disponerad på tre plan med garage i botten av huset. Det finns i dagsläget tre sovrum, tre toaletter, en matsal, vardagsrum, två allrum, tvättstuga, garage med mera. Från matsalen når man en av de två underbara balkongerna som fastigheten har där man även ser sjön från den större.

Fastigheten ligger i ett område med närhet till skolor, storstad, köpcentrum, närbutiker, restauranger, men även naturen med friluftsliv med träningsspår eller svampplockning i Gömmarens naturreservat.

Fastigheten ligger på en återvändsgata där det är minimalt med trafik. Helt underbart för en barnfamilj.

Ta chansen att bo endast ca 50 m från den populära Långsjön där det finns närhet till badstrand, café, volleybollplan m.m. Detta är ett område med skola, natur, utmärkta kommunikationer med buss som tar er till Stuvsta och vidare till Stockholm city på sammanlagt 25 minuter eller Fruängen på 15 minuter.

Huset är perfekt för en familj som vill ha närhet till allt och kunna skapa sitt drömboende.

Välkomna till Badstrandsvägen 13!
( Vi kommer inte ha möjlighet att visa huset innan ordinarie visningstider)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration