Badstrandsvägen 13 / Snättringe / Huddinge

Härligt hus med närhet till grönområden och ett otroligt läge vid Långsjön!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea/biarea
98/62 kvm
Driftkostnad
34 808 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Badstrandsvägen såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Badstrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det en villa till salu i närheten av det populära promenadstråket Långsjön! Fastigheten är en suterrängvilla disponerad på tre plan med garage i botten av huset. Det finns i dagsläget tre sovrum, tre toaletter, en matsal, vardagsrum, två allrum, tvättstuga, garage med mera. Från matsalen når man en av de två underbara balkongerna som fastigheten har där man även ser sjön från den större.

Fastigheten ligger i ett område med närhet till skolor, storstad, köpcentrum, närbutiker, restauranger, men även naturen med friluftsliv med träningsspår eller svampplockning i Gömmarens naturreservat.

Fastigheten ligger på en återvändsgata där det är minimalt med trafik. Helt underbart för en barnfamilj.

Ta chansen att bo endast ca 50 m från den populära Långsjön där det finns närhet till badstrand, café, volleybollplan m.m. Detta är ett område med skola, natur, utmärkta kommunikationer med buss som tar er till Stuvsta och vidare till Stockholm city på sammanlagt 25 minuter eller Fruängen på 15 minuter.

Huset är perfekt för en familj som vill ha närhet till allt och kunna skapa sitt drömboende.

Välkomna till Badstrandsvägen 13!
( Vi kommer inte ha möjlighet att visa huset innan ordinarie visningstider)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Snättringe

Snättringe är ett villaområde inom kommundelen Stuvsta-Snättringe i Huddinge kommun. Lugnt och mysigt område med närhet till natur, affär och cykelavstånd till Stuvsta C och pendeltåg.

Affärer

Ett mindre centrum finns i Stuvsta med Ica matbutik, bank, apotek, vårdcentral, grillkiosk mm. Det finns även Hemköp i närheten.

Sport och fritid

Nära till vandringsleder och löparspår, både runt Långsjön, Älvsjöskogen och Gömmarens naturreservat.

Kommunikation

Från Snättringe tar man sig enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 15 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 20 min. Genom området passerar busslinjerna 704, (från Snättringeleden) 703, och 710 (från Häradsvägen) till Fruängen (med T-bana), Skärholmen (via Kungens Kurva och T-bana) samt Flemingsberg via Stuvsta och Huddinge C (med P-tåg). I Stuvsta centrum finns pendeltågsstation. Cirka 11 minuters resa med pendeltåg till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, t.ex. Gullvivan, Skogvaktartorpet och Lilltorpet. Grundskolor, bl. a. Utsäljeskolan, Snättringeskolan, Kungsklippeskolan och Källbrinksskolan med högstadium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.