Bergakungsvägen 12 / Snättringe / Huddinge

Generös lägenhet med underbar terrass vänd mot den gönskande innergården!

Slutpris
1 425 000 kr
Referensnummer
174 562
Boarea
104 kvm
Avgift
9 179 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergakungsvägen 12 såldes av oss 2014-07-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna generösa och bra belägna lägenhet om fyra rum och kök på hela 104 kvm. Här finns en underbar terrass om ca 20 kvm med fri utsikt över den grönskande barnvänliga innergården. Lägenheten har smakfullt renoverats under senare år och är i bra skick. Tre fina sovrum, ljust öppet vardagsrum, fräscht kök med separat matplats samt helkaklat badrum och en gästtoalett. Här bor man i ett mycket populärt och barnvänligt område nära kommunikationer, förskolor och skolor. Även nära till både Stuvsta centrum, Huddinge centrum och härliga grönområden. Stabil förening med ordnad ekonomi.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.