Björkstigen 8 / Fullersta / Huddinge

Perfekt belägen i villaidyllen Fullersta!

Slutpris
4 900 000 kr
Referensnummer
137 453
Boarea/biarea
155/5 kvm
Driftkostnad
38 270 kr/år
Tomtarea
758 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-03-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Björkstigen 8 såldes av oss 2014-03-07. Se alla våra försäljningar i Huddinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig villa perfekt belägen i villaidyllen Fullersta på återvändsgata, ca 160 kvm med bra plats för familjen på rymliga ytor. Fyra sovrum, vardagsrum med ett fint ljusinsläpp och en fin kakelugn samt helkaklade badrum. Stor trädäckad altan som sträcker sig runt huset. Fin uppvuxen och insynsskyddad tomt på 758 kvm med lummig grönska och rikligt med buskar av alla de slag. Härliga grönområden runt knuten, och nära både förskola, skola och bra kommunikationer. Nära även till Huddinge Centrum med shopping och sitt stora utbud av service. Här är det bara att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.