Blästervägen 17 / Fullersta / Huddinge

Sekelskiftesvilla med kakelugn och ett underbart läge i Fullersta

Slutpris
7 000 000 kr
Boarea/biarea
66/41 kvm
Driftkostnad
40 058 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Blästervägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Blästervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kliv in genom dörren och känslan kommer direkt. Villa belägen på uppvuxen plan trädgårdstomt i attraktiva Fullersta. Säljarna har omsorgsfullt renoverat och bibehållit mycket av den äldre charmen. Genomgående noga utvalda materialval såsom fiskbensparkett med friser, kakelugn, marmorbänkar i köket, specialbeställd köksinredning m.m. Entréplanet erbjuder vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till en stor trädäckad terrass. Övre planet rymmer tre sovrum och ett badrum. Källarplan med badrum/tvättstuga, snickarverkstad och ett allrum. Dessutom har huset dränerats om, bergvärme har installerats och taket lagts om. I Fullersta finns allt inom räckhåll Huddinge C, natur och strövområden, förskolor och skolor. Här kommer små som stor familjemedlemmar trivas många år framöver. Välkomna till Blästervägen 17

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fullersta

Fullersta är ett äldre fridfullt villaområde och Huddinges kulturella centrum med gångavstånd till Huddinge Centrum och till Gömmarens naturreservat. Fullerstas historia och nutid är nära kopplat till Fullersta Gård.

Shopping

Det är gångavstånd till Huddinge Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och servicefunktioner. Fullersta Gård är ett konstcentrum och har utställningar, konstpedagogisk verksamhet, café och föreläsningar.

Sport och fritid

Boende i Fullersta har även gångavstånd till Källbrinks idrottsplats med ett utbud av motionsaktiviteter, bad, m.m. Intill Källbrinks IP hittar man mysiga Cafe Nytorp som ligger precis vid skogen och är perfekt att kombinera med en utflykt, skogspromenad eller cykeltur. I Fullersta parken (där Fullersta Gård ligger) finns en omtyckt lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat med promenad- och naturupplevelser, Fullersta Kvarn m.m.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta via Centrum med pendeltåg till Stockholm C (16 minuter) och buss till Högdalen (T-bana).

Familjeliv

Fullersta har flera förskolor, två grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.