Britas Gränd 15 / Fullersta / Huddinge

Lägenhet med radhuskänsla i toppskick

Slutpris
2 975 000 kr
Boarea
131 kvm
Avgift
7 674 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Britas Gränd såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Britas Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Etagelägenhet med radhuskänsla i attraktiva Fullersta om hela 131 kvm fördelat på 6 rum och kök i toppskick. Det är ingen överdrift att säga att lägenheten har ett av dom finaste lägena i området. Kliv in på entréplanet och känslan kommer direkt. Entréplanet rymmer hall, kök öppet mot vardagsrummet, fransk balkong mot husets baksida, rymligt sovrum samt smakfullt inrett badrum från 2012. Nedre planet rymmer tre sovrum varav ett med utgång till en stor terrass, allrum perfekt för tonåringarna, "walk in closet" samt ett badrum totalrenoverat 2017. Samtliga ytskikt renoverades 2012 samt nya ekparkettgolv i kök, vardagsrum och hall 2017. Stor insynsskyddad terrass som bjuder in till härliga grillkvällar. Här dukar du lätt upp ett långbord för både släkt och vänner.
Bostadsrättsföreningen har de senaste året renoverat föreningens uteplatser såsom lekplatser, byggt en pergola, terrass samt en boulebana. Lägenhetens suveräna läge i området med närhet till Huddinge C, barnomsorg, skolor, natur och strövområdet gör att vardagen blir bekväm för såväl stora som små familjemedlemmar. Inom cykelavstånd nås Källbrinks IP där det finns tennisklubb, fotbollsplaner, friidrottsanläggning samt elljusspår. Välkomna till Britas Gränd 15.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration