Champinjonvägen 36 / Gamla Sörskogen / Huddinge

Retro kedjehus i fint gavelläge.

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
119/36 kvm
Driftkostnad
47 347 kr/år
Tomtarea
430 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan med souteräng
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Champinjonvägen såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Champinjonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Sörskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt enplans retrokedjehus med suterrängvåning i bra gavel läge. Här har man bevarat de fina detaljerna från 70-talet som ger den absoluta charmen till huset. Med hela sex rum om totalt ca 155 kvm (119 + 36). Fyra sovrum, retro kök, fint vardagsrum, ett stort allrum och ett helkaklat badrum. En trädäckad altan med vacker utsikt över grönskan och helt insynsskyddad. Mycket barnvänligt område i direkt anslutning till grönskande allmänning och lekplats i närheten av huset.
Nära till både skola och dagis (finns i området) och bara någon minut till bussen. Närhet även till Huddinge C med pendeltåg och bussar och en härlig natur direkt runt knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.