Claras Gränd 11e / Huddinge/Fullersta / Huddinge

Fantastisk 3a med Fullersta gård som granne!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
6 520 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-08-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Claras Gränd såldes av oss 2020-08-11. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Claras Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huddinge/Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges du chansen att bo med 8 minuters promenad från Huddinge Centrum i denna fantastiska trerummare med hörnläge!

I denna välplanerade bostad finns en stor hall som är bostadens nav och tar dig till samtliga av de resterande rummen. Från hallen når du de två sovrummen, det väl tilltagna köket med plats för trevliga middagar, toaletten med badkar, klädkammaren samt vardagsrummet där du även når bostadens fantastiska balkong.

Claras gränd erbjuder närhet till kommunikationer, restauranger och affärer utan att tumma på närheten till otroliga grönområden.

Ett perfekt boende för alla åldrar i en populär förening, varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Huddinge C

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.