Gästabudsvägen 2

Gästabudsvägen 2

Slutpris

7 250 000 kr


Fullersta— Huddinge

Gästabudsvägen 2


Slutpris
7 250 000 kr

Fullersta— Huddinge

Stilren enplansvilla med fyra sovrum!

Enplanshus i populära Fullersta som har totalrenoverats med stilrena materialval av nuvarande ägare.

Disponerat på ett plan erbjuds en genomtänkt planlösning med hela fyra sovrum, ett badrum , en toalett samt tvättstuga med tillhörande förråd. Kök och vardagsrum ligger i öppen, luftig planlösning och skapar naturliga sällskapsytor. Med ett optimalt solläge har man under dagen solen längs det trädäck som sträcker sig runt stora delar huset med flertalet olika vistelseplatser, både under bar himmel och skyddat av tak.

Från vardagsrummet finns utgång till det stora trädäcket och skapar en samhörighet mellan inomhus och utomhusmiljön som bjuder in till trevliga middagar och grillkvällar. Från köket kliver man direkt ut till pergolan som förlänger användningsområdet för utomhusmiljön.

I anslutning till master bedroom finner du en generös walk in closet där det finns gott om förvaring samt utgång till trädäcket. På baksidan finns även en förrådsbyggnad som kan användas till redskapsbod eller övrig förvaring. Resterande sovrum ligger praktiskt beläget i en egen del av bostaden som dessutom har en utgång till trädäcket precis utanför. Badrum och tvättstuga finns praktiskt och lättillgängligt beläget i mitten av bostaden. Toaletten återfinns i hallen.

En alldeles lagom stor, plan och välskött tomt med insynsskyddande häck. Alla möjligheter finns för den med gröna fingrar att anordna trädgårdsland, blomrabatter och egna smultronställen.

Villan är belägen i populära och barnvänliga Fullersta nära populära Källbrinksskolan samt flertal förskolor i närområdet. Goda kommunikationer med närmsta busshållsplats Rosendalsgården ca 200 m från huset. Fantastiska strövområden ligger runt hörnet och med sin närhet till såväl bra kommunikationer, affärer och skolor har sannerligen Gästabudsvägen 2 ett läge som skapar perfekta förutsättningar få att få livspusslet att gå ihop.

Varmt välkomna till denna unika chans att förvärva detta drömhus som förädlats väl!


Boarea/biarea
147/4 kvm
Driftkostnad
38 306 kr/år
Tomtarea
904 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-17

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Gästabudsvägen såldes av oss 2023-04-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Gästabudsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.