Kavlevägen 201 / Kästa / Huddinge

Slutpris
3 305 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
5 962 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-12-15
Bostaden är såld!

Denna parhus på Kavlevägen såldes av oss 2016-12-15. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kavlevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kästa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugnt och barnvänligt område finns detta trivsamma bostadsrättsparhus om fyra rum och kök. Solig, insynsskyddad altan på framsidan samt en härlig uppvuxen trädgård med flera fruktträd och bärbuskar på baksidan av huset. Det perfekta boendet för dig / er som uppskattar fördelarna med att bo i hus t.ex pyssla i trädgården, grilla eller skörda egenodlade grönsaker men oroar sig för nackdelarna med husägande såsom kostsamma renoveringar av byggnaden, då det ligger på föreningens ansvar.
Bostaden består av två plan. På entréplan finns kök , vardagsrum, ett sovrum samt duschrum. I souterräng plan finns två sovrum varav ett med utgång till trädgården, duschrum, tvättstuga/pannrum samt arbetsrum eller allrum om så önskas. Till huset hör förutom den fina trädgården, carport & förråd och i den nyligen sänkta månadsavgiften ingår kabel - tv samt normalförbrukning av vatten.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn