Kvarnbergsvägen 90 / Hörningsnäs / Huddinge

Gavelradhus i två plan med ostört fint läge.

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
117/4 kvm
Driftkostnad
34 175 kr/år
Totalareal
174 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kvarnbergsvägen såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kvarnbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hörningsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett gavelradhus med ett lugnt och barnvänligt läge. Med en fantastisk tomt på husets baksida finns det gott om plats för lek eller bara njuta av det fina söderläget. Väldisponerade 117 kvm i två plan som genom åren omsorgsfullt tagits hand om. Entréplanet erbjuder en rymlig hall med garderober, separat wc, ett sovrum, tvättstuga, pannrum, förråd, kök med separat matplats och utgång till uteplatsen. Övre planet rymmer ett vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot husets baksida, två sovrum och ett badrum.
Radhuset är i behov av modernisering men för dig som uppskattar retro -60 tal är detta verkligen en pärla. Det fina läget med närhet till natur och strövområden, skolor, kommunikationer passar boendet för hela familjen flera år framöver.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration