Moränvägen 23 / Balingsnäs / Huddinge

Unik chans med drömkök, utespa och pool

Slutpris
6 710 000 kr
Boarea/biarea
ca 165/50 kvm
Driftkostnad
45 500 kr/år
Totalareal
623 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Moränvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Moränvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balingsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vakna till din favoritmusik strömmande ur det inbyggda högtalarsystemet, en härlig kopp kaffe från den lyxiga kaffemaskinen från Gaggenau, inta frukost från balkongen med fri utsikt över poolområdet. Solen strålar och fastigheten har ogenerat solläge som lockar till ett dopp. Den 6 m långa, uppvärmda poolen erbjuder ett motionspass innan dagens måsten. Efter bastu och dusch slänger du ett öga på den välfyllda vinkylen och tankarna går mot kvällens middag i goda vänners lag. Bilen står i garaget men du väljer att gå ca 200 m till närliggande busshållplats efter att du lämnat av barnen på förskola och skola intill. Väl hemma efter en arbetsdag är hela familjen samlad och förbereder kvällens samvaro vid köksön med Corian bänkskiva. Vid uteköket knastrar det från grillen medans du tar ett glas gott vid bardisken. Efter en härlig middag under pergolan väntar ett ångande varmt spabad fram till solnedgång. Livet blir sig med andra ord aldrig likt för familjen som flyttar in till denna fantastiska fastighet.

Vi befinner oss på Moränvägen 23 i slutet av en återvändsgränd, längst fram på hyllkanten i fastigheten för familjen som vill leva det bekymmersfria villalivet flera år framöver i samklang med moderna finesser och påkostade tekniska lösningar. Villan uppförd 1970, fördelar sig över dryga 200 kvm, har under de senaste åren genomgått påkostade renoveringar som exempelvis, bergvärme, carport, nytt tak, fönster, altaner, modernt badrum och drömkök med bl.a vinkyl, ångugn och härlig köksö för social samvaro. Med 5 sovrum finns gott om utrymme för den större familjen såväl inomhus som utomhus där den imponerande träaltanen om ca 100 kvm bjuder på lyxiga faciliteter som en modern familj efterfrågar. Här finns den barnvänliga poolen om 3x6 m, självrengörande utespa, mysig pergola och ett socialt utekök. Stort garage och uppställningsytor med plats för ytterligare 2-4 fordon finns.
Påkostade renoveringar och lättskötta ytor gör villalivet enkelt för familjen som föredrar tid för fritidsintressen, vänner och familj framför trädgårdsskötsel och renoveringar.

Fastigheten är belägen i Balingsnäs, mellan Orlångens naturreservat och sjön Trehörningen, båda med ströv, fiske och badmöjligheter.
3 km från Huddinge Centrum med brett serviceutbud och pendeltågskommunikationer till bl.a Stockholm Central. 200 m från fastigheten finns utmärkt busskommunikation med tät trafik mot kommunens olika delar såväl som Haninge, Länna och Skärholmen.
Gångavstånd från fastigheten finns flera förskolor däribland förskolan Sagoskogen och grundskolan Balingsnäs (F-9). Gymnasium finns endast ett par minuters gångväg bort.

Något för den bekväma villaägaren - varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration