Musseronvägen 60 / Huddinge

Renoveringschans i villaidyll

Slutpris
3 760 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
17 864 kr/år
Tomtarea
981 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Musseronvägen såldes av oss 2018-11-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Musseronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Musseronvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa med stor potential och tilltalande rumsfördelning om 117 kvm boyta samt suterräng källare med garage. Boytan är fördelad på en härlig och välkommande hall där det finns gott om plats för avhängning samt tillhörande möblemang. Äldre kök med stor matplats och även tvätt del. Vardagsrum med makalös ljusinsläpp från dom stora fönster. Badrum/toalett med duschplats samt en gäst WC. Middagsrum som kan enkelt omvandlas till ännu ett sovrum och sist men inte minst hela tre stycken stora sovrum. Villan har behov av invändig renovering eftersom huset är i största del i original skick från mitten av 60-talet. Underbar läge med närhet till allt från natur till centrum och dess fantastiska kommunikationer via SL och inte minst skolor och träningsanläggningar. Välkomna på visning på ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.