Myrmarksvägen 3B / Snättringe/Stuvsta / Huddinge

Topprenoverad villa med alla rätt och med ett lugnt läge i Snättringe

Slutpris
7 735 000 kr
Boarea/biarea
172/31 kvm
Driftkostnad
49 138 kr/år
Tomtarea
1 168.6 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Myrmarksvägen såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Myrmarksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe/Stuvsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna mycket trevliga villa belägen mellan Stuvsta och Snättringe. I de populära lugna villakvarteren finns här ett hem som ligger med promenadavstånd till alla de bekvämligheter som vardagen och fritiden fylls av.

Villan är uppförd 1947 och är disponerad på två plan och bjuder även på ett vidbyggt garage. Huset har omsorgsfullt renoverats av nuvarande ägare de senaste åren och här har stora investeringar gjorts såsom bergvärme, fiber, ny el, kök, ytskikt och omläggning av taket. Samtliga våtutrymmen har dessutom renoverats och påkostat badrum med bastu och sann spakänsla, finns att njuta av med egen utgång till den underbara uteplatsen.

Kliv in i hallen och känslan kommer direkt. Här välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda förvaringsmöjligheter med separat klädkammare och förrådsutrymmen. På entréplan finns även två generösa sovrum varav den ena har separat ingång och skapar de perfekta förutsättningarna för en uthyrnings del. Det andra sovrummet har utgång till den inglasade uteplatsen där man kan njuta av egentid med en kopp kaffe och morgonens lugn. På entréplan finns även tvättstugan.

På övre plan möts man av den öppna och social planlösningen. Det moderna Ballingslövs köket inbjuder till matlagning och de generösa ytorna i vardagsrum och matsal bildar tillsammans med utgången till den fantastiska terrassen naturliga mingel utrymmen där man kan underhålla vänner och familj. Stor omsorg har lagt på trädgårdens alla delar och för den med gröna fingrar finns alla möjligheter att skapa sin alldeles egna oas. Odla kryddor och grönt i växthuset, svalka av med en kall drink i pergolan på heta sommarkvällar och låt barnen springa fritt på den stora tomten.

Snättringe/Stuvsta är ett inbott och populärt barnvänligt område med ett flertal skolor och förskolor och promenadavstånd till Stuvsta C med sitt charmiga lilla centrum. Där finns en mataffär, resturang, gym, apotek, bank, djuraffär, café och en presentbutik. I Stuvsta finns ett flertalet bussar samt pendeltågsstation som inom 15 min tar dig till Stockholm C. I området finns också fina Rosendalsparken och flera parklekar i närheten. Här bor man med cykelavstånd till Långsjön, Fullerstas stora natur och strövområden, Källbrink IP med både tennis, joggingspår, fotbollsplaner och en friidrottsanläggning, badsjö finns vid Gömmaren och utförsåkning vid Flottsbro skidanläggning.

Välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Snättringe

Snättringe är ett villaområde inom kommundelen Stuvsta-Snättringe i Huddinge kommun. Lugnt och mysigt område med närhet till natur, affär och cykelavstånd till Stuvsta C och pendeltåg.

Affärer

Ett mindre centrum finns i Stuvsta med Ica matbutik, bank, apotek, vårdcentral, grillkiosk mm. Det finns även Hemköp i närheten.

Sport och fritid

Nära till vandringsleder och löparspår, både runt Långsjön, Älvsjöskogen och Gömmarens naturreservat.

Kommunikation

Från Snättringe tar man sig enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 15 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 20 min. Genom området passerar busslinjerna 704, (från Snättringeleden) 703, och 710 (från Häradsvägen) till Fruängen (med T-bana), Skärholmen (via Kungens Kurva och T-bana) samt Flemingsberg via Stuvsta och Huddinge C (med P-tåg). I Stuvsta centrum finns pendeltågsstation. Cirka 11 minuters resa med pendeltåg till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, t.ex. Gullvivan, Skogvaktartorpet och Lilltorpet. Grundskolor, bl. a. Utsäljeskolan, Snättringeskolan, Kungsklippeskolan och Källbrinksskolan med högstadium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.