Neptunusvägen 10

Neptunusvägen 10

Slutpris

6 100 000 kr


Solgård— Huddinge

Neptunusvägen 10


Slutpris
6 100 000 kr

Solgård— Huddinge

Naturnära boende i populära Solgård.

Villa på stor trädgårds tomt söker ny ägare. Det är ingen tillfällighet att säljarna har bott här i närmare 20 år. Med närhet till natur, kommunikationer och barnomsorg är det lätt att trivas i vardagen och på fritiden.

Med ett högt fritt läge omgärdas huset av en uppvuxen trädgårds tomt med bästa solläget och en mängd olika fruktträd och bärbuskar.
Entréplanet erbjuder en rymlig hall med värmegolv, ett sovrum, gäst wc, dusch och bastu, gillestuga, tvättstuga samt inbyggt garage.
Kommer du upp på övre planet sticker verkligen vardagsrummet ut med de stora fönsterpartierna, men här finns även en braskamin att njuta av och en balkong som löper längs med fasaden
Två sovrum, ett rymligt kök med utgång till trädgården från 2004, badrum samt ett matsalsrum gör att helheten tilltalar små som stora familjemedlemmar.

Om du inte väljer att ta bussen från Solgård cyklar du på 10 minuter till Huddinge C. Området uppskattas lite extra för dig som vill ha närhet till naturen. Våtmarksområdet (en minut från huset) drar till sig en flora och fauna som är unik. Guldfisken är en omtyckt förskola för Solgårds nästa generation.

Välkomna till Neptunusvägen 10


Boarea/biarea
124/61 kvm
Driftkostnad
50 298 kr/år
Tomtarea
1 110 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Neptunusvägen såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Neptunusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.