Norrängsstigen 5

Norrängsstigen 5

Slutpris

5 307 500 kr


Fullersta— Huddinge

Norrängsstigen 5


Slutpris
5 307 500 kr

Fullersta— Huddinge

Charmig villa i populära Fullersta!

Charmig villa med ett helt fantastiskt läge i Fullerstas villaområde med kort promenadavstånd till Huddinge C:s breda serviceutbud. Belägen längst in på återvändsgata erbjuds här ett idylliskt hem i rofyllt område som uppskattas för närheten till utmärkta förskolor, skolor, kommunikationer och affärer.

Huset är disponerat på två plan och har omsorgsfullt tagits hand om av nuvarande ägare. En helt fantastisk trädgård som erbjuder det lilla extra och här finns bland annat stora rhododendron, magnolia, äppelträd, hallon, krusbär och mycket mer. Kronan på verket är det imponerande körsbärsträdet som blommar ut i maj och pryder tomten. Från arbetsbänken i köket kan man blicka ut över den egna trädgården och i kombination med den trivsamma känslan i köket, inspireras man till matlagning och trevliga familjemiddagar.

I vardagsrummet finns matsalen som med fördel kan göras om till ett ytterligare sovrum. Här finns även utgången till altanen som delvis är inglasad och som passar perfekt för att duka upp frukosten på helgmorgnar. På entréplan finns också ett stort sovrum med generöst ljusinsläpp, rymlig hall och snyggt renoverat badrum. På nedre plan finns gillestugan med den mysiga braskaminen, förrådsutrymme, sovrum, hobbyrum samt ytterligare duschrum. I anslutning till duschrummet finns även den tidigare bastun som idag används som en förlängning till tvättstugan.

På tomten finns även en isolerad friggebod, stort förrådsutrymme under altanen, skärmtak där bilen praktiskt kan parkeras under och uppskattas såväl sommar som vinter. Tidigare garage har gjorts om till sovrum och hobbyrum.

Varmt välkomna till detta trivsamma hem med underbar trädgård och med ett av områdets absolut bästa lägen!


Boarea/biarea
73/60 kvm
Driftkostnad
44 400 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-11-14

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Norrängsstigen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Norrängsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.