Norrängsstigen 5 / Fullersta / Huddinge

Charmig villa i populära Fullersta!

Slutpris
5 307 500 kr
Boarea/biarea
73/60 kvm
Driftkostnad
44 400 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrängsstigen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Norrängsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig villa med ett helt fantastiskt läge i Fullerstas villaområde med kort promenadavstånd till Huddinge C:s breda serviceutbud. Belägen längst in på återvändsgata erbjuds här ett idylliskt hem i rofyllt område som uppskattas för närheten till utmärkta förskolor, skolor, kommunikationer och affärer.

Huset är disponerat på två plan och har omsorgsfullt tagits hand om av nuvarande ägare. En helt fantastisk trädgård som erbjuder det lilla extra och här finns bland annat stora rhododendron, magnolia, äppelträd, hallon, krusbär och mycket mer. Kronan på verket är det imponerande körsbärsträdet som blommar ut i maj och pryder tomten. Från arbetsbänken i köket kan man blicka ut över den egna trädgården och i kombination med den trivsamma känslan i köket, inspireras man till matlagning och trevliga familjemiddagar.

I vardagsrummet finns matsalen som med fördel kan göras om till ett ytterligare sovrum. Här finns även utgången till altanen som delvis är inglasad och som passar perfekt för att duka upp frukosten på helgmorgnar. På entréplan finns också ett stort sovrum med generöst ljusinsläpp, rymlig hall och snyggt renoverat badrum. På nedre plan finns gillestugan med den mysiga braskaminen, förrådsutrymme, sovrum, hobbyrum samt ytterligare duschrum. I anslutning till duschrummet finns även den tidigare bastun som idag används som en förlängning till tvättstugan.

På tomten finns även en isolerad friggebod, stort förrådsutrymme under altanen, skärmtak där bilen praktiskt kan parkeras under och uppskattas såväl sommar som vinter. Tidigare garage har gjorts om till sovrum och hobbyrum.

Varmt välkomna till detta trivsamma hem med underbar trädgård och med ett av områdets absolut bästa lägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fullersta

Fullersta är ett äldre fridfullt villaområde och Huddinges kulturella centrum med gångavstånd till Huddinge Centrum och till Gömmarens naturreservat. Fullerstas historia och nutid är nära kopplat till Fullersta Gård.

Shopping

Det är gångavstånd till Huddinge Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och servicefunktioner. Fullersta Gård är ett konstcentrum och har utställningar, konstpedagogisk verksamhet, café och föreläsningar.

Sport och fritid

Boende i Fullersta har även gångavstånd till Källbrinks idrottsplats med ett utbud av motionsaktiviteter, bad, m.m. Intill Källbrinks IP hittar man mysiga Cafe Nytorp som ligger precis vid skogen och är perfekt att kombinera med en utflykt, skogspromenad eller cykeltur. I Fullersta parken (där Fullersta Gård ligger) finns en omtyckt lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat med promenad- och naturupplevelser, Fullersta Kvarn m.m.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta via Centrum med pendeltåg till Stockholm C (16 minuter) och buss till Högdalen (T-bana).

Familjeliv

Fullersta har flera förskolor, två grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.