Norrängsvägen 11 / Huddinge

Härligt hus i populära Fullersta med en underbar plan tomt!

Slutpris
5 150 000 kr
Boarea/biarea
80/80 kvm
Driftkostnad
31 700 kr/år
Tomtarea
1 172 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrängsvägen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Norrängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrängsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Njut av ett boende med en plan fin trädgårdstomt och med ett stort inglasat uterum med eftermiddagssol. Entréplanet erbjuder stora öppna sociala ytor i vardagsrummet med en härlig kakelugn, ett sovrum, ett duschrum och ett trevligt kök med gott om förvaring samt arbetsyta. Trappan leder ner till den inredda källaren där du hittar två sovrum, duschrum, tvättstuga, pannrum och det tidigare garaget som skulle kunna göras om till en uthyrningsdel då det finns en egen ingång. Tomten är perfekt för barnen att leka på med allt från studsmattor till fotbollsmål samt odlingar för de vuxna.

Här har du närhet till allt du kan tänka dig från shopping i Huddinge centrum, många fina parker, förskolor/skolor och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall. pendeltåget.

Välkommen till Norrängsvägen 11!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Huddinge C

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.