Prostvägen 11 / Stuvsta / Huddinge

Lugnt och attraktivt läge i Stuvsta

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea/biarea
166/56 kvm
Driftkostnad
22 500 kr/år
Tomtarea
692 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Prostvägen såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Prostvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stuvsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett lugnt läge i attraktiva Stuvsta och med promenadavstånd till Stuvsta pendeltågsstation. Tvåplans villa med en totalyta om 222 kvm fördelat på sex rum och kök. Beläget på en insynsskyddad tomt med både uterum, stor trädäckad uteplats och generösa gräsytor gör tomten barnvänlig och trivsam. Entréplanet erbjuder allrum med öppenspis, bastu och dusch, stor "walk in closet" samt en gästtoalett. Övre planet erbjuder stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsalrum och kök. Här finns även tre bra sovrum och ett påkostat badrum med både badkar och dusch från 2012. Välkommen till ett barnvänligt boende med närhet till natur och strövområden, skolor och kommunikationer inom räckhåll. Välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration