Rådstuguvägen 18, 1tr / Huddinge Centrum / Huddinge

Perfekt belägen hittar vi denna fräscha 2:A om ca 51 kvm.

Slutpris
1 860 000 kr
Referensnummer
138 690
Boarea
51 kvm
Avgift
3 414 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rådstuguvägen 18, 1tr såldes av oss 2014-03-04. Se alla våra försäljningar i Huddinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huddinge Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett stenkast från Huddinge centrum, perfekt belägen, hittar vi denna fräscha och välplanerade 2:A om ca 51 kvm. Lägenheten har öppen planlösning och stort ljusinsläpp. Stor trivsam inglasad balkong vänd mot den lugna och fint grönskande innergården med perfekt västerläge. Genomgående ekparkett och trivsamma färger på väggarna. Fräscht kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsplats. Sovrum med plats för dubbelsäng och datahörna. Genomgående hög standard med byggår 2003. Omtyckt förening med en mycket lugn och trevlig gemensam trädgård-innergård med bl a grillplats, fina gräsytor, buskar och parkbänkar. Föreningen har bra ekonomi. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.