Rådsvägen 5C, 1 tr / Kvarnbergsplan / Huddinge

Fantastisk 1:a med låg avgift i populärt område!

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
23,9 kvm
Avgift
978 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rådsvägen såldes av oss 2018-05-29. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Rådsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbergsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad 1:a om ca 24 kvm som gör sig utmärkt som första boende eller som övernattningslägenhet. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning med stora fönsterpartier som genererar ett underbart ljusinsläpp. Här erbjuds du ett lättmöblerat och luftigt vardagsrum med plats för matgrupp, soffgrupp och sovdel. Nyrenoverat kök i modern tappning med bra förvaringsmöjligheter och full maskinell utrustning. Rymligt och fint helkaklat badrum i tidlösa materialval. Goda förvaringsmöjligheter via en skjutdörrsgarderob i hallen samt ett förråd i källaren. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende.

Belägen i Brf Rådet som är en av Huddinges äldsta bostadsrättsföreningar med sällsynt god ekonomi och välskötta fastigheter. Föreningen har ett garage och parkeringsplatser utomhus för uthyrning. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och kabel-TV via Com Hem.

Här bor du i ett mycket fint och lugnt område med närhet till mycket goda kommunikationer, ICA, café, Rådsparken med grönområden och trevliga promenadstråk. Gångavstånd till Huddinge Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud och pendeltåg.

Måste upplevas på plats - Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration