Sågstuvägen 34 / Visättra / Huddinge

Bekvämt boende med balkong och hiss nära naturen.

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 443 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sågstuvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Sågstuvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo nära naturen, njuta av en stor inglasad balkong utan insyn, ha nära till kommunikationer och affärer och ta hissen upp med matkassarna? Nu finns en fin trea till salu i en populär välskött förening. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har idag delats av för att skapa ytterligare ett rum ( kan lätt tas bort), ytterligare två ordentliga sovrum varav båda med utgång till balkongen, badrum och en separat gäst wc. Härligt kök med matplats och gott om förvaring. Till lägenheten finns en inre reparations fond om 6 767 kr att nyttja för bostadsrättsinnehavaren samt separat källarförråd. För medlemmar finns tillgång till bl.a gym, bastu och övernattningslägenhet. Välkomna till Sågstuvägen 34.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Visättra

Naturnära läge med bl.a. löparspår, idrottsplats, ishall, fotbollsplaner, minigolf och frisbee/discgolfbana. I närheten finns även Huddinge sjukhus, Flemingsbergs pendeltågsstation och utmärkt dagligvaruhandel.

Affärer, service och restauranger

Ett centrum finns i Visättra i hörnet Kvarnängsvägen/ Sågstuvägen. Visättra är ett mycket expansivt område. Det planeras ett större affärscentrum kring tågstationen, där det bland annat finns en nybyggd Ica Maxi och även nyöppnad Lidl.

Sport och fritid runt hörnet

Området gränsar mot Flemingsbergsskogens naturreservat. Här finns bl.a. en del av Sörmlandsleden och flera motionsspår och elljuspår gränsar till Visättra. Under sommar och höst är området populärt för bär- och svampplockning och vintertid utnyttjas området för längdskidåkning. Området är lättillgängligt. Cykelväg finns ända fram och för bilburna nås området lätt från bland annat Sundby gård, Visättra och Flemingsbergsvikens våtmarksanläggning. Med buss nås området lätt från Huddinge centrum till Sundbygård alternativt med pendeltåg till Flemingsbergs station och därifrån promenad ca 700 meter.

Kommunikation

I området finns pendeltågsstation och bussar som stannar i närheten av bostaden. Flera busslinjer passerar Flemingsbergs pendeltåg station, fjärrtågsstation Stockholm syd, Huddinge sjukhus, Flemingsbergs centrum och Huddinge centrum. Buss 704 går direkt till Huddige Centrum ( ca 10 min), 713, 794 och 711 stannar i Visättra samt på Flemingsbergs station.

Familjeliv

Gångavstånd till Södertörns friskola, Visättra skolan och Södertörns högskola. Visättravallens förskola, Ladans förskola och Korallens förskola ligger alla i närheten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.