Solgårdsvägen 22 / Solgård / Huddinge

Charmigt hus med fantastisk tomt!

Slutpris
5 385 000 kr
Boarea/biarea
140/42 kvm
Driftkostnad
32 179 kr/år
Tomtarea
1 168 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Solgårdsvägen såldes av oss 2020-04-18. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Solgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solgård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt hus med garage och stor hörntomt i barnvänliga och populära Solgård! Med totalt dryga 180 m² fördelat på tre plan, finns här alla möjligheter att skapa drömboendet för hela familjen mitt i Huddinges villaidyll. Tack vare sitt läge, med ett stenkast från såväl buss som förskola, kan man här underlätta vardagspusslet och istället njuta av allt som fastigheten och närområdet har att erbjuda.

Huset har omsorgsfullt tagits hand om av samma ägare de senaste 50 åren och har en genomgående charm och genomtänkt planlösning. Husets naturliga samlingspunkt är det fantastiska vardagsrummet som har ett generöst ljusinsläpp och en minst sagt imponerande takhöjd. De stora ytorna med utsikt över trädgården skapar de perfekta förutsättningarna för stora middagsbjudningar och mingelutrymmen. Från vardagsrummet kan man ta sig ned till gillestugan som under många år, samt av flera generationer, har uppskattats som pingis och sällskapsrum.

Huset erbjuder tre sovrum på övre plan och två på entréplan. Alla möjligheter finns att göra om planlösningen till eget tycke och smak med såväl större kök som badrum. På nedre plan finns förutom gillestugan även bastu, extra WC och utrymme för tvätt. Tomten har ett underbart hörnläge och den med gröna fingrar kan spendera ledig tid i trädgården och njuta av de generösa ytorna och det underbara solläget.

Stora investeringar har gjorts i huset såsom installation av bergvärme, omläggning av tak och dränering. Invändigt finns ett genomgående moderniseringsbehov.

Varmt välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Solgård

Lugnt område med trevliga villakvarter som endast har 15 minuter promenadväg till Huddinge C.

Affärer och restauranger

På gångavstånd från Solgård finns Huddinge C:s gedigna butiksutbud och flertalet restauranger. Här kan såväl stora som små ärenden uträttas och den utmärkta servicen underlättar vardagen.

Sport och fritid

Rogivande miljö då det i området finns fina strövområden, Flemingsbergsviken med alla sina sjöfåglar och djurliv och ändå gångavstånd närhet till Huddinge centrum och station, Södertörns högskola, Karolinska Universitetssjukhuset och forskningscentrum Novum. Orlången naturreservat ligger inom cykelavstånd som även Gömmarens naturreservat med sjön Gömmaren där det finns både strand- och klippbad. Flottsbro friluftsområde ligger även det nära med bland annat skidbackar, skidspår, bad och camping.

Kommunikation

Buss 705 tar dig till Huddinge centrum. Med pendeltåget från Huddinge centrum tar det endast 15 minuter till Stockholm city. Samt stationen Stockholm Syd vars fjärrtåg tar dig söderut mot ex. Malmö och Göteborg.

Familjeliv

I området finns förskolor som bl.a. Guldfisken. Runt Huddinge centrum finns flera grundskolor och gymnasieskola, bl.a. Tomtbergaskolan och Sjödalsgymnasiet. Bara 10 min promenad ligger också Engelska skolan på Regulatorvägen. Den erbjuder skola åk 5-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.