Svängvägen 4 / Snättringe / Huddinge

Familjeradhus i bästa gavelläget!

Slutpris
3 950 000 kr
Referensnummer
66 627
Boarea
132 kvm
Driftkostnad
30 100 kr/år
Tomtarea
777 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Svängvägen 4 såldes av oss 2014-10-16. Se alla våra försäljningar i Huddinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata finner ni detta charmiga radhus om ca 132 kvadratmeter med bästa gavelläge och stor underbart grönskande och insynsskyddad tomt med flera härliga uteplatser. Huset har smakfullt renoverats under senare år och håller bra skick. Optimal planlösning i två plan, fräscht kök och rymligt vardagsrum med en fin braskamin som ger extra mysfaktor. Fyra stora sovrum samt ett helkaklat badrum och en gästtoalett. Flera förråd/klädkammare finns för förvaring. Nära både förskola, skola, mataffär, buss samt naturen direkt intill knuten. Här är det bara att flytta in att trivas. Välkommen hem.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.